Lunch

GEBAKKEN PIJLINKTVIS MET LINZENSALADE,
GAZPACHO EN GEITENKAAS

Stijn Bauwens
(De Kruidenmolen)
in samenwerking met
de 5e-jaars van Hotelschool
Ter Groene Poorte in Brugge.

QUINOASALADE MET GEROOKTE PALING

Matthieu Beudaert
(Table d’Amis)
In samenwerking met
de 5e-jaars van
Rhizo Hotelschool Kortrijk.

NOORDZEESUSHI

Michiel Rabaey
(NorthSeaChefs)
in samenwerking met
de 5e-jaars van
Hotelschool Ter Duinen in Koksijde

GEPEKELDE SCHELVIS MET WILDE RIJST,
RADIJS EN CRÈME VAN PAPRIKA

Broes Tavernier
(‘t Vijfde Seizoen)
in samenwerking met
de 5e-jaars van
Ensor Hotelschool Oostende.

CANNELONI MET HEEK EN ZOETE PUNTPAPRIKA

Pieter Lonneville
(Tête Pressée)
in samenwerking met
de 5e-jaars van
Hotelschool Spermalie in Brugge.

Location