Food Paradise Day

WAAROM

Verhalen over faillissementen, de witte kassa en onregelmatige uren houden jongeren tegen om hun horecadroom na te jagen. Faalangst ondermijnt hun passie. Het gevolg? Steeds meer afgestudeerden zoeken werk in een andere sector. En dat is zonde. Zowel voor hen als voor de sector. Zij kunnen hun droom niet verwezenlijken. Wij vinden geen gepassioneerd en gemotiveerd personeel meer.

WAT

Food Paradise Day is een inspirerend congres dat laatstejaarsstudenten in de horeca goesting en durf moet geven. Goesting om te ondernemen. Durf om hun hart te volgen. Via succesverhalen van nationale en internationale topsprekers willen we de toekomst van de horeca een nieuw elan geven. Geen geld ter wereld kan passie overtreffen. Daarom vragen de sprekers geen vergoeding voor hun optreden. Ook wij vragen geen inkom- en inschrijvingsgeld. Het congres is dus helemaal gratis.

WIE

Food Paradise Day is een initiatief van #FightforPassion. Een vzw opgericht door Dominique Persoone, Rudi Van Beylen en Filip Claeys. Het trio wordt dagdagelijks geconfronteerd met de gevolgen van het slechte horeca-imago. Samen willen ze daar verandering in brengen. Gelukkig kunnen ze op veel steun van buitenaf rekenen. Heel wat instanties bieden vrijwillig hun hulp tijdens Food Paradise Day. Dankzij hun inzet, maar ook dankzij uw steun, wordt het congres gegarandeerd een succes.

Initiatiefnemers

FightforPassion VZWDominique Persoone

The Chocolate Line

FightforPassion vzw

Filip Claeys

De Jonkman / NorthSeaChefs

FightforPassion vzw

Rudi Van Beylen

Hof Ten Damme / NorthSeaChefs / R&D Foodrevolution / Q2

FightforPassion vzw

Location